Innolux – NL

Manufacturing

Grote besparingen voor Innolux telecommunicatie

ERA Group bespaart 65% op telecomkosten bij Innolux in Heerlen, onderdeel van een Taiwanees bedrijf. Dat scheelt ruim anderhalve ton per jaar.

Innolux Europe B.V. in Heerlen bestaat nog maar kort onder die naam, maar heeft al een lange geschiedenis; vele jaren geleden werd het als lcd-afdeling afgesplitst van Philips. Na een paar mergers maakt het nu onderdeel uit van Innolux Corporation in Taiwan, een van de drie grootste producenten wereldwijd van lcd-displays met alle denkbare toepassingen.

Het Heerlense dochterbedrijf heeft zich inmiddels volledig toegelegd op het ontwikkelen van displays voor de automobielindustrie. De markt voor deze producten groeit hard en het succesvolle bedrijf telt inmiddels zo’n 170 werknemers.

Download de casestudie hier

Voer uw e-mailadres in

"Weliswaar gaat de eerste twee jaar een deel van de besparingen naar ERA, maar wij hebben de expertise en de tijd nu eenmaal niet om op specifieke gebieden buiten onze corebusiness zonder kwaliteitsverlies besparingen te realiseren. De ERAspecialisten doen niet anders en kennen niet alleen alle aanbieders, maar ook alle ontwikkelingen op hun gebied. En niet te vergeten de haken en ogen. Dat levert veel op en de besparing is blijvend."

Akkie Kersten - Finance Manager, Innolux