Dirk Hoet

Dirk Hoet

Dirk is Master in de economische wetenschappen met een bijkomende boekhoudkundige opleiding.

Dirk heeft meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in diverse sectoren: voeding (Vandemoortele), medische disposables (Mölnlycke en Utermöhlen ), vast tapijt (Balta) in commerciële directiefuncties zowel in sales als marketing, nationaal als internationaal.

Later kon hij zich inkopen in een familiebedrijf (Dombrecht Distribution) : groothandel in de sector van mechanische en elektro -mechanische beveiliging en toegangscontrole. Als aandeelhouder heeft hij gedurende jaren de functie van algemeen bestuurder uitgevoerd waarbij hij de firma vanuit een moeilijke situatie heeft uitgebouwd tot een belangrijke speler in de markt.

Daarnaast had hij een eigen import/distributiebedrijf opgestart samen met zijn echtgenote met bijhorende kleinhandel in Italiaanse wijnen.

Door zijn uitgebreide talenkennis van Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans is hij zeer vertrouwd met internationale contacten.

Door zijn brede ervaring en aangevuld met diverse opleidingen tijdens zijn beroepscarrière, kan hij vooral een meerwaarde betekenen voor grotere KMO’s met een familiaal karakter of middelgrote bedrijven met een gespreide aandeelhouderstructuur.

Dirk is partner sinds 2018 en legt zich vooral toe op klantenwerving en klantmanagement. Gespecialiseerd in de domeinen : groothandel, security, zorgsector, bouwsector en analytisch geconcentreerd op volgende kostencategorieën: verpakking, kantoormateriaal, afval, disposables , linnen, medische diensten en veiligheid.

+32 9 227 63 66 / + 32 475 677 125

Dirk Hoet