Stéphane Verwilghen

Stephane-Virwilghen

Na zijn studies Handelsingenieur aan Solvay, startte Verwilghen in 1990 bij McDonald’s Belgium, waar hij in zes jaar tijd doorgroeide tot Director of Operations. Daarna ging hij aan de slag bij Arma, een autoleasemaatschappij, waar hij managing director werd. In 2004 ging Arma op in Arval Belgium, Verwilghen kreeg de verantwoordelijkheid van het geheel en leidde de succesvolle integratie van de twee bedrijven.

Na 15 jaar aan het stuur van Arval Belgium, werd hij in 2013 verantwoordelijk voor zes Arval-entiteiten (België, Oostenrijk, Luxemburg, Marokko, Portugal en Zwitserland). In 2016 werd Verwilghen Global Operations Director voor 28 landen. Tussen 2009 en 2012 was hij ook voorzitter van Renta, de Belgische Federatie van Voertuigenverhuurders.

Verwilghen besluit: ‘Ik mik op continue verbetering, en hou dus graag de vinger aan de pols van wat er operationeel leeft. Dit begon al als pas afgestudeerde toen ik het vak leerde in de McDonald’s restaurants. Als Partner bij ERA gebruik ik die ervaring en vaardigheden om leiders te helpen hun P&L duurzaam te verbeteren, door middel van kostenoptimalisatie. Daarbij kan ik rekenen op de steun van andere ERA-experten, in België, maar ook daarbuiten.’