Looking up at a skyscraper window cleaner

Facility Management

Gebouwenbeheer

Facility management en onderhoud – inclusief reiniging, energie en water, vastgoed- en machine leasing, etc. – zijn een geïntegreerd cluster voor alle ondernemingen.

Zeker stellen dat facilities schoon en goed onderhouden zijn, is belangrijk voor medewerkers en klanten.

Maar hoe weet u of u de maximale inkoopwaarde voor deze diensten ontvangt?

Ervaren ERA consultants beoordelen de condities van de leveranciers van de klanten om te bepalen of er aanvullende besparingsmogelijkheden zijn en gebruiken hier gespecialiseerde evaluatieprocessen voor, die extra cash-flow uit de overeenkomst met de leverancier kan genereren.

We vertellen u graag meer

Begin hier

Schoonmaakmiddelen & -Diensten

Elk bedrijf is aangewezen op zakelijke bankdiensten.

Dat geldt voor de dagelijkse gang van zaken maar ook voor projecten in ontwikkeling. Met een ruime keuze aan banken in alle soorten en maten kan het kiezen van de beste bank voor zakelijke accounts best lastig zijn.

Biedt uw bank wel de betrouwbare, ondersteunende diensten voor een zakelijke bankrekening die u nodig hebt? Zijn bankkosten scherp geprijsd?

ERA Group helpt klanten hun kosten in de hand te houden door zakelijk bankieren te benchmarken en de diensten en tarieven van verschillende aanbieders te evalueren voor de beoordeling van besparingsmogelijkheden.

Huur & management van materieel

Huur van materieel is een verstandige optie voor veel bedrijven, vooral als het om grotere of duurdere apparatuur gaat.

Op de websites van handelaren in apparatuur wordt materieel getoond dat te huur is via leasemaatschappijen.

Ook zijn er mogelijkheden te over voor onderhoud van materieel of machines, maar ook daar is het aanbod groot en de keuze van de juiste aanbieder een lastige.

De categorie-experts van ERA Group zullen u helpen om de beste service voor uw specifieke behoeften te vinden en tegelijkertijd geld te besparen.

Onderhoud

Onderhoudsdiensten zijn activiteiten bedoeld om gebouwen in goede staat te houden; hiertoe kunnen conciërge- en technische diensten eveneens gerekend worden.

Deze diensten zijn meestal uitbesteed en ERA Group kan u erbij helpen uw bestek opnieuw te definiëren waardoor u eenzelfde of betere service krijgt en tevens bezuinigt.

Landschapsbeheer

Hoveniersdiensten zijn voor veel bedrijven van even groot belang, of zij openbare of educatieve instellingen zijn, of organisaties zonder winstoogmerk.

Terreinen, tuinen en open ruimtes moeten onderhouden worden. De juiste partner kiezen, competitieve offertes en markttarieven vergelijken, dit alles kan door ERA Group vergemakkelijkt worden; onze adviseurs hebben “insider”-inzicht” en kunnen u hun expertise tot beschikking stellen zodat u kunt besparen en de beste maatwerk-service krijgt.

Ongediertebestrijding

Ongenode gasten zoals ratten, termieten, wespen, vogels buiten de deur houden betekent zijn toevlucht te nemen tot ongediertebestrijding; maar ervoor zorgen dat u de juiste prijs voor een belangrijke dienst betaalt is best wel een uitdaging als deze categorie zo ver weg ligt van uw dagelijkse beslommeringen.

De experts van ERA Group op het gebied van ongediertebestrijding geven waardevol advies, helpen bedrijven geld te besparen en vrij van ongedierte te blijven.

Energie

Energieprijzen schommelen voortdurend.

Begrijpen hoe op energiekosten bespaard kan worden is voor veel bedrijven zowel prioriteit als uitdaging.

Alternatieve energiebronnen zouden een mogelijkheid kunnen zijn.

ERA Group kunnen advies geven over de beste manier om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Daarbij wordt de snel veranderende regelgeving in acht genomen en op energiekosten bespaard.

Afval

Wist u dat sommige bedrijven geld met hun afval verdienen?

Met de hulp van de adviseurs van ERA Group kunnen bedrijven het beste van hun afvalstoffen maken, hun groene imago verhogen en ondertussen geld besparen.

Ontdek wie wij zijn en hoe wij werken

Wie Zijn Wij