Close up of a laboratory worker

Operationele Benodigdheden

Operationele uitgaven

Voor bedrijven die tot de productie-industrie behoren, zijn de operationele benodigdheden een levensader van het bedrijf.

Afhankelijk van de bedrijfsactiviteit kan dit fabriek-verbruiksartikelen inhouden chemische stoffen en industriële gassen, maar ook laboratorium benodigdheden, MRO benodigdheden en verpakkingsmateriaal.

De capaciteit van een organisatie om de totale productiekosten van deze benodigdheden te controleren – zowel in directe als variabele kosten – is noodzakelijk voor een effectief financieel management.

ERA kan u adviseren over de kosten en besparingsopties proberen te vinden op de productiekosten. Wij kunnen, dankzij onze lange ervaring en kennis over de leveranciersmarkt helpen bepalen of uw leveranciers de juiste prijzen aanbieden voor de operationele benodigdheden, en zo de cash-flow van het bedrijf bevorderen.

We vertellen u graag meer

Begin hier

Chemicaliën

Met een groot scala aan chemiefabrieken en leveranciers van chemicaliën die grondstoffen en producten leveren voor de ondersteuning van productieprocessen en werkzaamheden, hoe kan een bedrijf weten of de kosten voor chemische producten echt competitief zijn?

ERA Group werkt met bedrijven samen om hun kosten in verschillende kostencategorieën waaronder chemicaliën te analyseren.

Fabrieksverbruiksartikelen

Fabrieksverbruiksartikelen moeten regelmatig worden vervangen als onderdeel van het productieproces.

Het bepalen van de totale productiekosten van deze goederen – directe en variabele productiekosten – is van vitaal belang voor de financiële gezondheid van een organisatie, net zoals de bewaking van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de markt.

ERA Group ondersteunt bedrijven door  hun specialistische kennis om hun activiteiten te ondersteunen en kostenbesparende mogelijkheden te beoordelen.

Industriële gassen

Veel sectoren zoals mijnbouw, farmaceutica, elektronica, olie, gas en petrochemie zijn klanten van leveranciers van industriële gassen;  ERA Group heeft zich ten doel gesteld bedrijven in deze industrietakken te helpen het maximum uit een fluctuerende markt te halen, concurrerend te blijven en mogelijkheden voor besparingen te vinden.

Onderhoudsproducten

Producten en diensten voor onderhoud (MRO) zijn onmisbaar voor routinematige handelingen.

Niet veel bedrijven hebben echter de tijd en/of de middelen om markttrends en prijzen voor alle segmenten te volgen.

ERA Group helpt bedrijven zo efficiënt mogelijk te besteden op het gebied van de MRO-kostencategorie.

Verpakking

Het onbeperkt aanbod op het gebied van verpakking – artikelen, materialen, prijzen – maakt het moeilijk voor bedrijven om de juiste keuze te maken; door nauw samen te werken met klanten, helpt ERA Group hen bij het maken van die juiste keuze.

Een keuze die niet alleen is afgestemd op hun behoeften als het om prijzen en materialen gaat, maar die ook voldoet aan verschillende criteria zoals wet- en regelgeving of milieuvriendelijke normen – allemaal met het oog op potentiële besparingen.

Over ons en zo werken wij

Wie Zijn Wij