Abstract image of a laptop

Outsourcing

Outsourcing

Veel ondernemingen kiezen ervoor bij bepaalde bedrijfsfuncties te vertrouwen op externe experts, zoals IT support, juridisch advies en onderhoudswerkzaamheden.

Maar het is soms moeilijk om te bepalen of deze belangrijke faciliteiten meer kosten dan gerechtvaardigd.

ERA consultants helpen ondernemingen professionele externe diensten door te lichten om zo eventuele besparingsopportuniteiten te identificeren.

We vertellen u graag meer

Begin hier

Reclame

Reclame – hoe producten of diensten te adverteren, naamsbekendheid te creëren en verkoop te stimuleren – dit is een veelzijdig categorie waar diverse media zoals drukwerk, radio, televisie, internet en andere digitale kanalen bij betrokken zijn.

ERA Group helpt organisaties bij het evalueren van hun uitgaven voor zakelijke reclameuitingen in het licht van hun doelstellingen om te bepalen of er wellicht mogelijkheden zijn om advertentiekosten te verlagen en toch dezelfde als niet betere resultaten te behalen.

Horeca-diensten

Of het nu gaat om het verstrekken van voedsel of maaltijden op kantoor of elders, bedrijven en instellingen hebben nu eenmaal te maken met food- en cateringservices en hebben zodoende kosten in dit verband.

Cateringbedrijven werken vaak met organisaties om eten op verschillende evenementen of als onderdeel van de door hen geleverde diensten voor te bereiden en uit te serveren.

ERA Group werkt samen met klanten om hen te helpen de cashflow te verbeteren door de bedrijfsmatige cateringdiensten onder de loep te nemen, eens goed te kijken naar de kosten die leveranciers van food services of levensmiddelen met zich meebrengen.

Mailbeheer

Of het nu gaat om e-mail of brieven, bedrijven zijn nu eenmaal afhankelijk van externe diensten voor het verzenden, opslaan en beheren van alsmaar grotere hoeveelheden correspondentie.

ERA Group helpt organisaties de meest geschikte opties voor hun individuele behoeften te vinden en besparingsmogelijkheden te herkennen.

Kantoorbenodigdheden

Pennen, papier, nietmachines, bindmiddelen, toner cartridges en meer zijn zakelijke benodigdheden. Bedrijven van allerlei omvang gebruiken elke dag weer kantoorbenodigdheden en de uitgaven hiervoor kunnen snel oplopen.

ERA Group helpt organisaties bij het beheren van uitgaven omdat zij als een “insider” kennis hebben van leveranciers en prijscalculatie.

Zijn de goedkope kantoorartikelen die door kantoorartikelenleveranciers beloofd werden echt wel de goedkoopste? Is grootscheeps inkopen van kantoorartikelen altijd het alternatief voor de laagste kosten?

De adviseurs van ERA Group zullen kosten evalueren om afval te voorkomen en de cashflow te verhogen.

Drukwerk

De hoeveelheid drukwerk en de behoefte aan printbenodigdheden verschilt per bedrijf.

Boeken, tijdschriften, brochures, affiches en andere documenten zijn allemaal voorbeelden van drukwerk, en toch kunnen zij allemaal worden afgedrukt met verschillende procedés en op steeds weer apparatuur naar gelang kleur, hoeveelheid en andere variabelen.

Sommige bedrijven hebben behoefte aan commercieel drukwerk waarin wordt voorzien door drukkerijen die aan een grootschalige zakelijke vraag kunnen voldoen die het standaard dtp-werk te boven gaat.

ERA Group werkt met organisaties samen die hen helpen het hele spectrum aan besparingsmogelijkheden op gebied van drukwerkmanagement aan het licht te brengen.

Professionele diensten

Operationeel gezien lijken de dagelijkse aspecten van het runnen van een bedrijf relatief voorspelbaar. De juiste mensen op de juiste plek, de processen op orde.

Maar voor gespecialiseerde expertise (bedrijfsjuristen, accountants, architecten, etc.) treden bedrijven vaak in contact met externe professionals.

Goed geïnformeerde, ervaren adviseurs van ERA Group werken samen met klanten om uitgaven voor professionele diensten en de totale waarde ervan te evalueren.

Documentenbeheer

Documentenbeheer is de praktijk van het beheren van de belangrijke documenten van een bedrijf van creatie en opslag tot verwijdering.

Bovendien is elke branche is aan regels gebonden voor archivering en gegevensbescherming.

Vandaag de dag zijn bedrijven afhankelijk van elektronische applicaties en software voor documentbeheer om de integriteit van formulieren voor de salarisadministratie, van financiële, medische, officiële en andere formulieren zeker te stellen.

ERA Group helpt bedrijven bij het vinden van de beste oplossing voor hun persoonlijke behoeften.

Reprodiensten

Reprografische diensten – reproductie, scannen, fotografie, digitaal printen van alle mogelijke documenten – worden vaak uitbesteed.

ERA Group helpt bedrijven deze kostencategorie te evalueren om perfecte service, een goed tijdspad en besparingen te garanderen.

Ontdek wie wij zijn en hoe wij werken

Wie Zijn Wij