Business people meeting in a coffee shop

HR Diensten

HR Diensten

De belangrijkste asset van een organisatie is het personeel. Daarom is het essentieel om een sterk en goed team te creëren en onderhouden.

Een organisatie dient nu eenmaal een veelheid aan verschillende HR taken op het zelfde moment uit te voeren. Zoals aanwerving van toptalent, loonadministratie, verzorgen van het personeel wagenpark en mobiliteit.

Wanneer uw organisatie steunt op externe dienstverlening, kan ERA u helpen vast te stellen of uw partners u goede kwaliteit tegen een goede prijs leveren.

We vertellen u graag meer

Begin hier

Diensten voor arbeidsvoorziening

De mensen zijn het hoogste goed voor een bedrijf. Medewerkers weten te vinden die de juiste vaardigheden hebben, die over ervaring en kwalificaties beschikken, is een tijdrovende prioriteit.

Veelal doen bedrijven een beroep op externe leveranciers – uitzendbureau, arbeidsbureau, banenbemiddelaar en recruiter.

ERA Group helpt klanten bij de analyse van hun uitgaven voor diensten voor de arbeidsvoorziening en bij het vinden van besparingen met behoud van de kwaliteit van dienstverlening.

Wagenparkbeheer - Autolease

De experts van ERA Group op het gebied van wagenparkbeheer stellen hun vaardigheden in dienst van ondernemingen teneinde alle aspecten van hun wagenpark te onderzoeken en ervoor te zorgen dat aan de specifieke behoeften tegemoet wordt gekomen.

De beste koop-, of huurvoorwaarden worden overeengekomen en besparingen gevonden.

Payroll/HR-administratie

Sommige bedrijven maken gebruik van de diensten van externe leveranciers om de administratie op gebied van payrolling en HR te managen.

ERA Group helpt klanten hun salarisadministratie te analyseren, wetswijzigingen en overeenstemming met de wet in beeld te hebben en te houden terwijl verborgen besparingsmogelijkheden worden gevonden.

Reizen

Bij sommige bedrijven kunnen de reiskosten onthutsend zijn; teneinde binnen redelijke budgettaire grenzen te blijven, is het advies van ERA Group en hun vermogen om te onderhandelen met een breed scala aan dienstverleners altijd zeer welkom.

Door hun tussenkomst kan er extra geld aan het nettoresultaat toevloeien waarbij een transparanter inzicht wordt verkregen in uitgavenpatronen van de categorie reiskosten.

Beveiliging

Beveiligingsoplossingen voor bedrijven kunnen sterk variëren, van zakelijke alarmsystemen tot persoonlijke bewaking.

Klanten profiteren van de kennis die de consultants van ERA Group op gebied van veiligheidsdiensten hebben.

Kostenbesparende mogelijkheden worden ontrafeld.

Door samenwerking helpt ERA Group organisaties kosten die niet voor kernactiviteiten worden gemaakt, bijv. voor beveiliging, te herzien en extra cash-flow te genereren – dat biedt financiële gemoedsrust… en veiligheid.

Uniformen & Linnengoed

Voor sommige bedrijven bepalen uniformen en linnengoed in hoge mate het uitgavenpatroon.

ERA Group herziet de uitgaven van de klant om besparingsmogelijkheden in deze categorie vast te stellen.

Hierbij wordt een vergelijkbare of betere dienst verleend die zowel aan de eisen van de werkgever als aan die van de werknemer tegemoetkomt.

Ontdek wie wij zijn en hoe wij werken

Wie Zijn Wij