Forklifts driving around a warehouse

Supply Chain Management

Supply Chain Management

Supply Chain Management is een omvattende en essentiële functie voor productieondernemingen.

Om bedrijven te ondersteunen bij kostenmanagement in alle stadia van het logistieke proces, analyseren gespecialiseerde ERA adviseurs alle aangekochte services, van 3rd party logistics, pakketdiensten tot opslag.

Bij het vaststellen en implementeren van besparingsopties, zal dit kunnen bijdragen tot de cash flow van elke onderneming.

 

We vertellen u graag meer

We vertellen u graag meer

Transport en logistiek

De experts van ERA Group op gebied van transport en logistiek kunnen bedrijven voorzien van de beste adviezen en relevante oplossingen aanbieden voor hun individuele noden in de toeleveringsketen.

Of u nu een lokale, nationale of internationale oplossing nodig hebt, of uw goederen per vrachtwagen, trein, schip of vliegtuig moeten worden afgeleverd, onze specialisten kennen de beste prijzen en de beste opties in deze competitieve, schommelende markten zodat u zowel tevreden klanten hebt als extra cashflow.

Koerier en kleine pakketten

Voor de verzending van kleine vrachten vertrouwen bedrijven op handling door postdiensten voor het vervoer van enveloppen of verpakte verzendingen onder een bepaald gewicht.

Met een verscheidenheid aan postdiensten op de markt die binnenlandse en internationale verzending van pakjes voor hun rekening nemen, zijn bedrijven blij als zij kunnen vertrouwen op de deskundigheid van de adviseurs van ERA Group.

De kosten verlagen voor de verzending van kleine vrachten, hetzelfde of een beter serviceniveau, mogelijkheden voor besparing, dat is hun oogmerk.

Opslag

Herziening van opslagkosten kan een behoorlijk uitdaging zijn, en waar moet men de tijd vandaan halen?

ERA Group onderzoekt deze kosten voor u om u de beste mogelijkheden voor uw bedrijf te presenteren, u te helpen geld te besparen en de organisatie in het magazijn te verbeteren.

Ontdek wie wij zijn en hoe wij werken

Wie Zijn Wij