Person using a touch screen phone

Telecomunicatie en IT

Telecomunicatie en IT

Maar vanwege het snel evoluerende aanbod van technologieën en tarieven is het meestal moeilijk om te bepalen of uw huidige prijzen voor telecom, software, data opslag en IT-diensten competitief zijn. ERA consultants leveren gespecialiseerde technologische ervaring om klanten te helpen bij het beheren van Telecommunicatie en IT services en de kosten te analyseren om mogelijke kostenoptimalisatie te vinden.

Deze samenwerking biedt een grote toegevoegde waarde voor het mee laten groeien van de onderneming met de IT infrastructuur.

We vertellen u graag meer

Begin hier

Telecommunicatie

Telecommunicatie omvat telefonie via vaste lijn en mobiel, gegevensoverdracht en internetdiensten. De concurrentie is bijzonder scherp en de prijzen en tarieven vaak ondoorzichtig.

De adviseurs van ERA Group helpen u het scala van mogelijkheden te overzien en vervolgens een gewogen keuze te maken.

U kiest alleen dat wat echt nuttig is voor uw bedrijf, waardoor uw totale telecommunicatiekosten lager uitvallen.

Informatietechnologie

Niet alle bedrijven beschikken over een uitgebreide IT-afdeling; veel bedrijven moeten alle of tenminste een deel van deze diensten uitbesteden.

ERA Group brengt diepgaande kennis van de markt en de technologische ontwikkeling met zich mee en helpt uw bedrijf efficiënter te worden – tegen lagere kosten.

Ontdek wie wij zijn en hoe wij werken

Wie zijn wij