Meeting over a clipboard

Over ons

Lokale kennis, wereldwijd bereik

Wij zijn een wereldwijde leidende specialist in kostenbeheersing. ERA Group optimaliseert de kosten van uw bedrijf en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de specifieke behoeften van uw onderneming. De daaruit resulterende besparingen zijn de opbrengst van onze uitgebreide expertise, van professionele onderhandelingen met leveranciers, evenals onze beoordeling van hun prestaties versus uw behoeften. Gedurende de samenwerkingsperiode met ERA Group blijft u de volledige controle behouden over ons transparant kostenbeheersingsproces.

Ons werk wordt grotendeels buiten uw kantoren uitgevoerd. Onze processen, methodes en systemen garanderen een minimale impact op uw interne middelen. Wij monitoren de resultaten van de besparingsmaatregelen gedurende een tijdsduur die garandeert dat de besparingen worden uitgevoerd, duurzaam zijn en zelfs worden verbeterd in loop van de tijd. Wij nemen u werk uit handen maar werken gedurende het proces met u samen op een transparante basis zodat u volledig overzicht behoudt over de lopende projecten.

Zo werken wij

Analyse

We analyseren kostencategorieën binnen uw bedrijf waarvan wij uit ervaring weten dat deze double digit besparingen kunnen opleveren.

Onderzoek en selectie

Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring leggen we u een optierapport voor, waardoor u direct ziet waar besparingskansen liggen.

En waar we waarde kunnen creëren.

Implementatie

Als we samen een aanpak hebben gekozen, zorgen wij voor een soepele implementatie binnen uw onderneming.